Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the dons Willzer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McVicar rent richting de bal. MacInnes onderschept slim de pass. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel. Harvey probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
MacGorry onderschept slim de pass. MacGorry speelt de bal door. Lennox is nu in balbezit. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - Willzer 1:0

6e minuut.
McLaughlin probeert naar een medespeler te passen. MacGorry is nu in balbezit. MacGorry met een sublieme pass. Lennox rent richting de bal. Lennox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
McVicar met een sublieme pass. Spalding is nu in balbezit. Spalding probeert naar een medespeler te passen. Lennox heeft problemen om de bal te vangen. Lennox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
McVeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. McVicar verovert de bal door een tackle van achteren. McVicar geeft de bal voor. Lennox is nu in balbezit. Lennox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dempsie geeft een hoge lob. Saunders kopt de bal weg. Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lennox rent richting de bal. Lennox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
McLaughlin met een sublieme pass. MacNiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie onderschept slim de pass. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the dons - Willzer 1:1

39e minuut.
MacGorry is nu in balbezit. MacGorry geeft een lange en hoge pass. McLaughlin probeert de bal aan de voet te houden. Spalding is nu in balbezit. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 48%, Willzer 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the dons - Willzer 1:1

49e minuut.
Dempsie is nu in balbezit. Dempsie speelt de bal door. MacNiter is nu in balbezit. MacNiter geeft een lange en hoge pass. MacGorry kopt de bal weg. Leslie bokst de bal weg.

55e minuut.
Severin geeft een hoge lob. Inworp. MacKiggan met de inworp. MacRath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRath geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
McBain is nu in balbezit. McBain geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Harvey de bal onder controle te krijgen. McBain is nu in balbezit. McBain geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
McVeigh rent richting de bal. Daar is McVeigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McVeigh geeft een lange en hoge pass. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McVeigh is nu in balbezit. McVeigh geeft een lange en hoge pass. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin schiet op doel. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the dons - Willzer 1:2

69e minuut.
MacLise geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bryce met een snelle inworp. McVeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. McVeigh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dempsie rent richting de bal. Dempsie probeert naar een medespeler te passen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lennox de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bryce raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chamberlain komt het veld opgelopen.

84e minuut.
McLaughlin met een snelle inworp. MacGhee heeft problemen om de bal te vangen. MacGhee speelt de bal door. McVicar rent richting de bal. McVicar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the dons 49%, Willzer 51%.
the dons - Willzer 1:2