Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hill Of Beath Celtic fc1888
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Cavanagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain geeft de bal voor. MacIlvain heeft problemen om de bal te vangen. MacIlvain schiet op doel. Murray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Celtic fc1888 0:1

19e minuut.
Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanagh begaat een overtreding. Cavanagh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavanagh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is MacCaishe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
MacGruther onderschept slim de pass. MacGruther speelt de bal door. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain draait met de bal, schiet en ... Murray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Celtic fc1888 0:2

37e minuut.
Cavanagh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cavanagh met de inworp. MacKinley rent richting de bal. MacKinley geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacIlvain is nu in balbezit. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Celtic fc1888 0:3

39e minuut.
Todd speelt de bal door. Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal met de wreef. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jardine kopt de bal weg. Cavanagh rent richting de bal. Cavanagh geeft de bal voor. Klungelig pakt MacIlvain de bal. MacIlvain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hill Of Beath 62%, Celtic fc1888 38%.
Hill Of Beath - Celtic fc1888 0:3

47e minuut.
Cavanagh geeft de bal voor. Daar is Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain onderschept slim de pass. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Todd geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGruther met de inworp. Chamberlain rent richting de bal. Chamberlain geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hart rent richting de bal. Hart passt de bal met de wreef. Jardine bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael rent richting de bal. Carmichael draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hill Of Beath 65%, Celtic fc1888 35%.
Hill Of Beath - Celtic fc1888 0:3