Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rangers 2013 Southern Oilers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
MacKichan passt de bal zonder na te denken. Leishman is nu in balbezit. McDermot is nu in balbezit. Leishman verovert de bal door een tackle van achteren. Leishman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morris probeert de bal aan de voet te houden. Duff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
MacCowan speelt de bal door. Broon rent richting de bal. Broon passt de bal met de wreef. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ... Duff bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
MacKichan met een sublieme pass. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman verovert de bal door een tackle van achteren. Leishman haalt uit met een fantastische trap. Duff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Southern Oilers 1:0

24e minuut.
McDermot met een sublieme pass. McHewitt rent richting de bal. MacLaghlan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaghlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rangers 2013 - Southern Oilers 1:1

30e minuut.
McDermot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Murie met de inworp. MacKichan is nu in balbezit. MacKichan draait met de bal, schiet en ... Duff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Southern Oilers 2:1

39e minuut.
Dick geeft een lange en hoge pass. Daar is Broon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leishman rent richting de bal. Leishman draait met de bal, schiet en ... Morris probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Southern Oilers 3:1

43e minuut.
McHewitt speelt de bal door. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell speelt de bal door. MacLaghlan is nu in balbezit. MacLaghlan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Southern Oilers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 55%, Southern Oilers 45%.
Rangers 2013 - Southern Oilers 3:2

88e minuut.
MacCowan speelt de bal door. Dow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dow speelt de bal door. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 52%, Southern Oilers 48%.
Rangers 2013 - Southern Oilers 3:2