Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dutinka 21812
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Webb geeft een hoge lob. MacKinney heeft problemen om de bal te vangen. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
McEwan is nu in balbezit. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bruce is nu in balbezit. McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan met een sublieme pass. MacUlric is nu in balbezit. MacUlric schiet op doel. Paal!

32e minuut.
MacKerchar geeft een hoge lob. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest geeft een hoge lob. Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Matheson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Main verovert de bal door een tackle van achteren. Main met een sublieme pass. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dutinka - 21812 0:1

45e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric onderschept slim de pass. Ballach met een sublieme pass. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 52%, 21812 48%.
FC Dutinka - 21812 0:1

66e minuut.
Webb onderschept slim de pass. Webb geeft de bal voor. Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
MacKinney passt de bal zonder na te denken. Kennedy heeft problemen om de bal te vangen. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crawford de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 51%, 21812 49%.
FC Dutinka - 21812 0:1