Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dutinka celtic bhoys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Webb rent richting de bal. McVeigh verovert de bal door een tackle van achteren. McVeigh passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dutinka - celtic bhoys 0:1

25e minuut.
McVeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers passt de bal in één keer door. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dutinka - celtic bhoys 1:1

27e minuut.
MacNab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruce komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bruce verovert de bal door een tackle van achteren. MacUlric onderschept slim de pass. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 37%, celtic bhoys 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dutinka - celtic bhoys 1:1

50e minuut.
Landers verovert de bal door een tackle van achteren. Landers speelt de bal door. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric is nu in balbezit. MacUlric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
MacUlric geeft een hoge lob. Claymore kopt de bal weg. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dutinka - celtic bhoys 2:1

61e minuut.
MacVanish passt de bal zonder na te denken. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. McVeigh is nu in balbezit. McVeigh draait met de bal, schiet en ... MacKintosh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dutinka - celtic bhoys 2:2

77e minuut.
MacVanish rent richting de bal. MacUlric onderschept slim de pass. MacUlric passt de bal in één keer door. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel. MacLagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
MacKinney probeert naar een medespeler te passen. Landers rent richting de bal. Landers geeft een lange en hoge pass. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dutinka - celtic bhoys 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 46%, celtic bhoys 54%.
FC Dutinka - celtic bhoys 3:2