Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dutinka Cludgie Utd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Scotland de bal. MacCruithein rent richting de bal. MacCruithein passt de bal in één keer door. MacBean rent richting de bal. MacBean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Webb de bal. Webb speelt de bal door. Klungelig pakt Landers de bal. MacBean rent richting de bal. MacBean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacBean passt de bal met de wreef. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson probeert naar een medespeler te passen. McGarry is nu in balbezit. McGarry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claymore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 53%, Cludgie Utd 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dutinka - Cludgie Utd 0:0

53e minuut.
Manson heeft problemen om de bal te vangen. MacBean is nu in balbezit. Manson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacBean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scotland komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Scotland passt de bal in één keer door. Cumming rent richting de bal. Cumming passt de bal zonder na te denken. MacBean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBean draait met de bal, schiet en ... MacKintosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Webb met een sublieme pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
MacKinney met een snelle inworp. Webb rent richting de bal. Webb speelt de bal door. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dutinka - Cludgie Utd 1:0

76e minuut.
MacBean speelt de bal door. Cumming heeft problemen om de bal te vangen. MacUlric is nu in balbezit. MacUlric haalt uit met een fantastische trap. McGhee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft een lange en hoge pass. Cuthbert kopt de bal weg. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dutinka 54%, Cludgie Utd 46%.
FC Dutinka - Cludgie Utd 1:0