Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
21812 Stags
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Bain is nu in balbezit. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren onderschept slim de pass. MacLaren geeft de bal voor. McIntyre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dow. Dow krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bruce onderschept slim de pass. Bain is nu in balbezit. Bain speelt de bal door. MacKeggie is nu in balbezit. MacKeggie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren onderschept slim de pass. Bruce is nu in balbezit. MacLaren onderschept slim de pass. MacLaren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
21812 - Stags 0:1

32e minuut.
MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bain geeft de bal voor. Massey heeft problemen om de bal te vangen. MacKeggie is nu in balbezit. MacKeggie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
21812 - Stags 1:1

35e minuut.
MacLeod rent richting de bal. Inworp. Matheson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bain rent richting de bal. Bain geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Drummond passt de bal met de wreef. Daar is Maitland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruce is nu in balbezit. MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21812 53%, Stags 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
21812 - Stags 1:1

73e minuut.
Drummond kopt de bal weg. Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bruce rent richting de bal. Massey onderschept slim de pass. Bain is nu in balbezit. Bain geeft een hoge lob. MacKeggie springt en kopt de bal. McDowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bruce de bal. Bain is nu in balbezit. Bain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
21812 - Stags 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21812 38%, Stags 62%.
21812 - Stags 2:1