Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gav fc Pinkie FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
MacMurdo geeft de bal voor. Maloney rent richting de bal. Roberts is nu in balbezit. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacWhirter met een snelle inworp. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacIlriach de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
McPherson passt de bal zonder na te denken. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... MacGrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turner bokst de bal weg.

36e minuut.
MacNair raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Whyte komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Maloney draait met de bal, schiet en ... Turner met een sublieme pass. McPherson kopt de bal weg. MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKieson probeert naar een medespeler te passen. Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 47%, Pinkie FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gav fc - Pinkie FC 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Maloney de bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal zonder na te denken. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal zonder na te denken. Maloney rent richting de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gav fc - Pinkie FC 1:0

68e minuut.
McHewitt speelt de bal door. Broon rent richting de bal. Sloan begaat een overtreding. Sloan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 51%, Pinkie FC 49%.
gav fc - Pinkie FC 1:0