Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selkirk Dravenz Destroyerz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
MacKerracher onderschept slim de pass. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVurie is nu in balbezit. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert MacVurie de bal onder controle te krijgen. Andrews is nu in balbezit. Andrews met een sublieme pass. McGuffie is nu in balbezit. McGuffie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:1

14e minuut.
MacLulich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLulich geeft een hoge lob. McGuffie rent richting de bal. McGuffie schiet op doel. MacLaverty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:2

16e minuut.
Nesbitt passt de bal met de wreef. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre geeft een lange en hoge pass. McGuffie rent richting de bal. McGuffie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
MacLulich rent richting de bal. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is MacKerracher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
MacKerracher bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacKerracher. MacIntyre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. MacIntyre met een snel genomen vrije trap. McGuffie rent richting de bal. McGuffie haalt uit met een fantastische trap. MacLaverty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam draait met de bal, schiet en ... MacLaverty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:3

37e minuut.
MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie met een sublieme pass. MacWilliam rent richting de bal. MacWilliam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:4

41e minuut.
MacRobbie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rorison met een snelle inworp. Nesbitt heeft problemen om de bal te vangen. Nesbitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 36%, Dravenz Destroyerz 64%.
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:4

75e minuut.
MacIntyre geeft een lange en hoge pass. McWilliam geeft de bal voor. MacLulich kopt de bal weg. McGuffie is nu in balbezit. McGuffie schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Naysmith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam verovert de bal door een tackle van achteren. MacWilliam passt de bal zonder na te denken. McGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuffie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 50%, Dravenz Destroyerz 50%.
Selkirk - Dravenz Destroyerz 0:4