Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenock(ritchie) Morton Beattock FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
MacInnes passt de bal zonder na te denken. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith speelt de bal door. MacPhee is nu in balbezit. MacPhee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Allan geeft een lange en hoge pass. Hill kopt de bal weg. Hannah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claymore is nu in balbezit. Claymore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Galbraith kopt de bal weg. MacVurich heeft problemen om de bal te vangen. MacInnes speelt de bal door. Claymore rent richting de bal. Claymore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Beattock FC 0:1

8e minuut.
Claymore onderschept slim de pass. MacInnes is nu in balbezit. MacVurich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacVurich naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kennedy met de inworp. Foulis is nu in balbezit. MacInnes onderschept slim de pass. MacInnes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Claymore heeft problemen om de bal te vangen. Claymore schiet op doel. Dickson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Foulis probeert naar een medespeler te passen. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith geeft de bal voor. Pringle is nu in balbezit. Pringle draait met de bal, schiet en ... Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hill geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacCune met een snelle inworp. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is MacInnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacInnes passt de bal met de wreef. Daar is Foulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore draait met de bal, schiet en ... Dickson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Keir probeert de bal met de borst te controleren. MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keir krijgt een gele kaart.

35e minuut.
MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes met een sublieme pass. Keir met een sublieme pass. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dickson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 64%, Beattock FC 36%.
Greenock(ritchie) Morton - Beattock FC 0:1

53e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. Dunlop geeft een lange en hoge pass. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dickson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Allan geeft een hoge lob. Inworp. MacLellan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacPhee rent richting de bal. MacPhee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore onderschept slim de pass. Claymore schiet op doel. Dickson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
MacInnes onderschept slim de pass. MacInnes speelt de bal door. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore is nu in balbezit. Claymore draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir met een sublieme pass. Foulis speelt de bal door. Pringle is nu in balbezit. Pringle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greenock(ritchie) Morton - Beattock FC 1:1

71e minuut.
Hannah is nu in balbezit. MacInnes verovert de bal door een tackle van achteren. Foulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foulis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Dunlop de bal. MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunlop krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 52%, Beattock FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greenock(ritchie) Morton - Beattock FC 1:1