Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dravenz Destroyerz Stornoway United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
McGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dravenz Destroyerz - Stornoway United 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Tawesson de bal. MacLulich is nu in balbezit. Tawesson begaat een overtreding. Tawesson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
MacGrory kan de bal niet met de borst controleren. McGuffie is nu in balbezit. MacWilliam rent richting de bal. McGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuffie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
MacNaughton is nu in balbezit. MacNaughton met een sublieme pass. Klungelig pakt MacIntyre de bal. Tawesson is nu in balbezit. Tawesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 42%, Stornoway United 58%.
Dravenz Destroyerz - Stornoway United 1:0

59e minuut.
MacHugh kopt de bal weg. MacWilliam rent richting de bal. MacWilliam passt de bal zonder na te denken. McGuffie rent richting de bal. McGuffie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
McGroarty geeft de bal voor. Inworp. MacHugh met een snelle inworp. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam draait met de bal, schiet en ... Clerk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dravenz Destroyerz - Stornoway United 2:0

73e minuut.
MacHugh probeert de bal aan de voet te houden. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tawesson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
MacLulich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGrory is nu in balbezit. MacLulich begaat een overtreding. MacLulich krijgt een gele kaart.

86e minuut.
MacVurie rent richting de bal. MacVurie geeft de bal voor. MacNaughton kopt de bal weg. McGuffie is nu in balbezit. McGuffie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
MacNaughton met een snelle inworp. Tyre rent richting de bal. Tyre geeft de bal voor. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 42%, Stornoway United 58%.
Dravenz Destroyerz - Stornoway United 2:0