Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dravenz Destroyerz Peterhead
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
MacCasland controleert de bal met de borst. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam met een sublieme pass. McGuffie is nu in balbezit. McGuffie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
MacVanish passt de bal met de wreef. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre speelt de bal door. McGuffie heeft problemen om de bal te vangen. McGuffie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam passt de bal zonder na te denken. McGuffie rent richting de bal. McGuffie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dravenz Destroyerz - Peterhead 1:0

31e minuut.
MacVanish met een sublieme pass. Daar is MacWilliam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacWilliam passt de bal zonder na te denken. McGuffie rent richting de bal. McGuffie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
MacLulich rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott passt de bal in één keer door. Dickson is nu in balbezit. Dickson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Low is nu in balbezit. Met opzet legt McGuffie zijn tegenspeler op de grond. Low is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Low zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacIntyre heeft problemen om de bal te vangen. Dickson rent richting de bal. Dickson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 37%, Peterhead 63%.
Dravenz Destroyerz - Peterhead 1:0

55e minuut.
MacVanish met de inworp. Crainey is nu in balbezit. Crainey geeft de bal voor. MacCasland rent richting de bal. MacCasland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 48%, Peterhead 52%.
Dravenz Destroyerz - Peterhead 1:0