Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selkirk Peterhead
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
MacVanish verovert de bal door een tackle van achteren. MacVanish probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bremner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
MacEwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott begaat een overtreding. Scott krijgt een gele kaart.

9e minuut.
MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Low onderschept slim de pass. Low speelt de bal door. MacBeth bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Low begaat een overtreding. Rorison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacDonald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruce heeft problemen om de bal te vangen. MacVanish is nu in balbezit. MacKerracher onderschept slim de pass. MacKerracher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
MacNee is nu in balbezit. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. MacKerracher is nu in balbezit. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bremner geeft een hoge lob. Inworp. McWilliam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorison rent richting de bal. Rorison geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 40%, Peterhead 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selkirk - Peterhead 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 42%, Peterhead 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selkirk - Peterhead 0:0