Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenock(ritchie) Morton Selkirk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Galbraith speelt de bal door. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald rent richting de bal. MacDonald geeft een lange en hoge pass. MacKerracher springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
McWilliam is nu in balbezit. MacLellan onderschept slim de pass. MacLellan probeert naar een medespeler te passen. Pringle rent richting de bal. Pringle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Foulis passt de bal met de wreef. Chalmers rent richting de bal. Chalmers met een sublieme pass. Pringle is nu in balbezit. Pringle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 48%, Selkirk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greenock(ritchie) Morton - Selkirk 0:0

51e minuut.
McWilliam heeft problemen om de bal te vangen. McWilliam met een sublieme pass. Chalmers is nu in balbezit. Pringle rent richting de bal. Pringle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nesbitt is nu in balbezit. Foulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt begaat een overtreding. Nesbitt krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Daar is MacEwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacEwen met een sublieme pass. MacVurich is nu in balbezit. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith met een sublieme pass. Pringle is nu in balbezit. Chalmers rent richting de bal. Chalmers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
MacEwen verovert de bal door een tackle van achteren. MacEwen speelt de bal door. MacVurich is nu in balbezit. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chalmers passt de bal met de wreef. Pringle is nu in balbezit. Gilbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pringle raakt geblesseerd tijdens het duel. Foulis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Menzies is nu in balbezit. Nesbitt onderschept slim de pass. Nesbitt passt de bal zonder na te denken. MacKerracher bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerracher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dickson de bal. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher draait met de bal, schiet en ... Cockburn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Selkirk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 55%, Selkirk 45%.
Greenock(ritchie) Morton - Selkirk 0:1