Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenock(ritchie) Morton Dravenz Destroyerz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
MacVurie met een harde bal richting middenveld. MacVurich is nu in balbezit. MacVurich passt de bal in één keer door. Pringle is nu in balbezit. Pringle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Andrews onderschept slim de pass. Andrews probeert naar een medespeler te passen. Daar is McGuffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGuffie draait met de bal, schiet en ... Cockburn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Dravenz Destroyerz 0:1

9e minuut.
Pringle heeft problemen om de bal te vangen. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam met een sublieme pass. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
MacVurich probeert naar een medespeler te passen. Spence bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle haalt uit met een fantastische trap. Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Chalmers rent richting de bal. MacLulich rent richting de bal. MacLulich met een sublieme pass. Andrews is nu in balbezit. Andrews geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 43%, Dravenz Destroyerz 57%.
Greenock(ritchie) Morton - Dravenz Destroyerz 0:1

60e minuut.
Hill geeft de bal voor. Inworp. Andrews met de inworp. MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
MacLellan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacVurich is nu in balbezit. MacVurich geeft de bal voor. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie speelt de bal door. Galbraith geeft een lange en hoge pass. Spence kopt de bal weg. Pringle heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
McGuffie rent richting de bal. MacVurich rent richting de bal. McGuffie onderschept slim de pass. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Dravenz Destroyerz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 35%, Dravenz Destroyerz 65%.
Greenock(ritchie) Morton - Dravenz Destroyerz 0:2