Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giorgio DodoTeam
S. Giorgio Alè Tactiek 433mio
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Papa Diane probeert naar een medespeler te passen. Bressanelli kopt de bal weg. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft een hoge lob. Ciepierski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Šverma met de inworp. Demaj rent richting de bal. Manera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manera krijgt een gele kaart. Demaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sande neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - DodoTeam 0:1

7e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə speelt de bal door. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żmudź de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cisak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merovci met de inworp. Manera is nu in balbezit. Manera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sesan rent richting de bal. Sesan geeft een hoge lob. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki geeft een hoge lob. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifzadə met een snelle inworp. Bressanelli is nu in balbezit. Bressanelli geeft een hoge lob. Curtean maakt een snoekduik en kopt de bal. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brakoniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifzadə met de inworp. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski schiet op doel. Curtean probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Giorgio - DodoTeam 1:1

44e minuut.
Bressanelli rent richting de bal. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft een hoge lob. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 43%, DodoTeam 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Giorgio - DodoTeam 1:1

72e minuut.
Bressanelli passt de bal met de wreef. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft de bal voor. Ciepierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Papa Diane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciepierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curtean neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - DodoTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 48%, DodoTeam 52%.
San Giorgio - DodoTeam 2:1