Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurus F.C S.s.c. D10S
2021 BIS Tactiek A denti stretti
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera onderschept slim de pass. Lato maakt een afschuwelijke overtreding. Lato krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Băluş met een sublieme pass. Tegtmeier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontana. Fontana krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Faviero probeert naar een medespeler te passen. Băluş rent richting de bal. Băluş passt de bal met de wreef. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ... Redlewski bokst de bal weg.

22e minuut.
Rosas geeft een hoge lob. Urs rent richting de bal. Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.s.c. D10S 0:1

24e minuut.
Băluş passt de bal zonder na te denken. Minh Tú is nu in balbezit. Minh Tú passt de bal in één keer door. Rassel is nu in balbezit. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kvistad geeft de bal voor. Băluş is nu in balbezit. Băluş speelt de bal door. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán met een sublieme pass. Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Băluş rent richting de bal. Băluş geeft de bal voor. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 39%, S.s.c. D10S 61%.
Taurus F.C - S.s.c. D10S 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pycia komt het veld opgelopen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băluş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faviero probeert naar een medespeler te passen. Cacciatore is nu in balbezit. Cacciatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurus F.C - S.s.c. D10S 1:1

75e minuut.
Rosas rent richting de bal. Recamán is nu in balbezit. Recamán met een sublieme pass. Faviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Faviero geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tegtmeier krijgt zijn hoofd ertegen. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 37%, S.s.c. D10S 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurus F.C - S.s.c. D10S 1:1