Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 24500
Fc Generation x aleudin
generarion 4 Tactiek udin
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labudović heeft problemen om de bal te vangen. Labudović geeft de bal voor. Mavares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - aleudin 0:1

9e minuut.
Karmé passt de bal in één keer door. Mavares heeft problemen om de bal te vangen. Mavares passt de bal met de wreef. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Labudović is nu in balbezit. Labudović geeft de bal voor. Cruzalta springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Labudović geeft een lange en hoge pass. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Rohonczy kopt de bal weg. Karmé geeft een lange en hoge pass. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labudović zal de hoekschop nemen. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Háma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Labudović rent richting de bal. Labudović passt de bal in één keer door. Mavares rent richting de bal. Mavares draait met de bal, schiet en ... Decebal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - aleudin 0:2

43e minuut.
Tellioğlu kopt de bal weg. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Labudović de bal. Labudović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 76%, aleudin 24%.
Fc Generation x - aleudin 0:2

48e minuut.
Daar is Karmé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karmé met een sublieme pass. Labudović is nu in balbezit. Labudović geeft een hoge lob. Mavares krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Karmé rent richting de bal. Karmé geeft een lange en hoge pass. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rebolledo met een sublieme pass. Labudović is nu in balbezit. Labudović geeft de bal voor. Háma heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Łaba de bal. Łaba geeft een lange en hoge pass. Pineau verovert de bal door een tackle van achteren. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Murillo García is nu in balbezit. Murillo García geeft een lange en hoge pass. Ben Tzvi onderschept slim de pass. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paradas Romero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Ben Tzvi met een snelle inworp. Karmé speelt de bal door. Daar is Paradas Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradas Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Murillo García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murillo García geeft een lange en hoge pass. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić schiet op doel. Piekutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - aleudin 1:2

76e minuut.
Rajzer probeert de bal aan de voet te houden. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić geeft de bal voor. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rohonczy kan de bal niet met de borst controleren. Rohonczy passt de bal met de wreef. Labudović rent richting de bal. Labudović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paradas Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labudović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paradas Romero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Karmé kopt de bal weg. Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo met een sublieme pass. Klungelig pakt Labudović de bal. Labudović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 65%, aleudin 35%.
Fc Generation x - aleudin 1:2