Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S aleudin
Desaparecido Tactiek 4 3 3
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
10 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Mishan geeft een lange en hoge pass. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna passt de bal zonder na te denken. Kiełbasiński is nu in balbezit. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viirna rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebolledo neemt de hoekschop. Kiełbasiński krijgt zijn hoofd ertegen. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 0:1

6e minuut.
Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz begaat een overtreding. Kiełbasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebolledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński schiet op doel. Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Kiełbasiński is nu in balbezit. Della Casa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Della Casa krijgt een gele kaart. Kiełbasiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. Mavares springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kiełbasiński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Tú. Kiełbasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebolledo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mavares rent richting de bal. Mavares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Redlewski met een harde bal richting middenveld. Patenkiewicz kopt de bal weg. Tellioğlu is nu in balbezit. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Viirna kopt de bal weg. Patenkiewicz met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pineau passt de bal in één keer door. Rebolledo speelt de bal door. Viirna is nu in balbezit. Viirna geeft een hoge lob. Kiełbasiński springt en kopt de bal. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mavares rent richting de bal. Mavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 0:2

42e minuut.
Kiełbasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 58%, aleudin 42%.
S.s.c. D10S - aleudin 1:2

50e minuut.
Skowroński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna rent richting de bal. Viirna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 1:3

62e minuut.
Viirna probeert naar een medespeler te passen. Mavares rent richting de bal. Minh Tú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Tú krijgt een gele kaart. Mavares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mavares legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 1:4

63e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viirna de bal. Cruz begaat een overtreding. Cruz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Della Casa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasiński is nu in balbezit. Della Casa begaat een overtreding. Della Casa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kiełbasiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulderink komt het veld opgelopen. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. Daar is Kiełbasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbasiński schiet op doel. Redlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kiełbasiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Węglocki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ulderink speelt de bal door. Pineau geeft een lange en hoge pass. Viirna kopt de bal weg. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Viirna kopt de bal weg. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Viirna rent richting de bal. Minh Tú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viirna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mavares zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - aleudin 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 58%, aleudin 42%.
S.s.c. D10S - aleudin 1:5