Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach Realcampo
442 bis I Tactiek SARRI
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 15
64.7 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Panichelli passt de bal in één keer door. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia geeft de bal voor. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... Carvalhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ostrev met de inworp. Fordiani geeft de bal voor. Strîmbu springt en kopt de bal. Carvalhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostrev met de inworp. Fordiani geeft een lange en hoge pass. Strîmbu maakt een snoekduik en kopt de bal. Carvalhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Realcampo 1:0

17e minuut.
Šuranský geeft een lange en hoge pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Røyset. Røyset krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Panichelli de bal. Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallói passt de bal zonder na te denken. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson schiet op doel. Skok bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sallói geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Abraham rent richting de bal. Abraham geeft de bal voor. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sallói met de inworp. Jackson speelt de bal door. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... Skok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 52%, Realcampo 48%.
CatonaBeach - Realcampo 1:0

47e minuut.
Boyacı rent richting de bal. Boyacı geeft de bal voor. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... Skok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CatonaBeach - Realcampo 1:1

51e minuut.
Sallói probeert naar een medespeler te passen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal in één keer door. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Skok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Deacon geeft een lange en hoge pass. Fordiani kopt de bal weg. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Realcampo 2:1

63e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Abraham rent richting de bal. Abraham passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bora controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šarnelis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaplangı kopt de bal weg. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carvalhas met een sublieme pass. Talaia kopt de bal weg. Fordiani is nu in balbezit. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı schiet op doel. Carvalhas bokst de bal weg.

71e minuut.
Fordiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuranský onderschept slim de pass. Šuranský speelt de bal door. Abraham geeft de bal voor. Bora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Deacon geeft een lange en hoge pass. Kaplangı is nu in balbezit. Platini rent richting de bal. Kaplangı verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 56%, Realcampo 44%.
CatonaBeach - Realcampo 2:1