Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurus F.C Realcampo
2021 BIS Tactiek SARRI
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
58.3 gemiddelde waardering 67.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Boyacı is nu in balbezit. Boyacı passt de bal met de wreef. Bălăcescu geeft een hoge lob. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 0:1

9e minuut.
Tegtmeier kopt de bal weg. Cacciatore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahinbay. Şahinbay krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Šuranský met een sublieme pass. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pycia begaat een overtreding. Pycia krijgt een gele kaart. Comaniciu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Comaniciu kan niet meer verder spelen. Siverio komt het veld opgelopen. Šuranský met een snel genomen vrije trap. Lorenzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boyacı geeft een hoge lob. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Simonin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuranský verovert de bal door een tackle van achteren. Šuranský probeert naar een medespeler te passen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Simonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siverio is nu in balbezit. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 0:2

40e minuut.
Šuranský passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna passt de bal in één keer door. Siverio rent richting de bal. Siverio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boyacı is nu in balbezit. Boyacı met een sublieme pass. Šuranský probeert naar een medespeler te passen. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Simonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 51%, Realcampo 49%.
Taurus F.C - Realcampo 0:2

47e minuut.
Recamán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Băluş komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lato is nu in balbezit. Lato geeft de bal voor. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi schiet op doel. Simonin bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Urs de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 0:3

69e minuut.
Bălăcescu geeft de bal voor. Faviero speelt de bal door. Kvistad speelt de bal door. Băluş is nu in balbezit. Băluş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Platini onderschept slim de pass. Platini met een sublieme pass. Şahinbay is nu in balbezit. Tegtmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pycia rent richting de bal. Pycia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 1:3

71e minuut.
Lorenzi met een sublieme pass. Šuranský geeft de bal voor. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ... Simonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 1:4

74e minuut.
Faviero verovert de bal door een tackle van achteren. Faviero passt de bal met de wreef. Pycia heeft problemen om de bal te vangen. Pycia draait met de bal, schiet en ... Carvalhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - Realcampo 2:4

81e minuut.
Băluş rent richting de bal. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna passt de bal in één keer door. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 46%, Realcampo 54%.
Taurus F.C - Realcampo 2:4