Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleudin CatonaBeach
4 3 3 Tactiek 442 bis
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Paciello is nu in balbezit. Panichelli probeert naar een medespeler te passen. Talaia is nu in balbezit. Talaia schiet op doel. Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - CatonaBeach 0:1

12e minuut.
Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli probeert naar een medespeler te passen. Talaia rent richting de bal. Talaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - CatonaBeach 0:2

27e minuut.
Deacon probeert naar een medespeler te passen. Fordiani rent richting de bal. Fordiani passt de bal in één keer door. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Dhulster de bal. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli speelt de bal door. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 57%, CatonaBeach 43%.
aleudin - CatonaBeach 0:2

66e minuut.
Inworp. Węglocki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pineau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šarnelis de bal. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Mavares rent richting de bal. Mavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fordiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cruz de bal. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fordiani onderschept slim de pass. Fordiani geeft een hoge lob. Dhulster is nu in balbezit. Talaia verovert de bal door een tackle van achteren. Talaia haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šarnelis is nu in balbezit. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viirna de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Skok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 49%, CatonaBeach 51%.
aleudin - CatonaBeach 0:2