Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleudin atletico plutone
4 3 3 Tactiek zzextrastrong
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Ben Tzvi met een sublieme pass. Földi probeert naar een medespeler te passen. Mavares rent richting de bal. Mavares schiet op doel. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - atletico plutone 1:0

6e minuut.
da Percussão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Tzvi rent richting de bal. Földi geeft een hoge lob. Mavares is nu in balbezit. Mavares schiet op doel. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aleudin - atletico plutone 1:1

15e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Tsirigotakis speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - atletico plutone 1:2

18e minuut.
Daar is Pineau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineau geeft de bal voor. Mavares kopt de bal weg. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Cruzalta is nu in balbezit. Viirna rent richting de bal. Viirna draait met de bal, schiet en ... Dziambel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aleudin - atletico plutone 2:2

23e minuut.
Viirna passt de bal zonder na te denken. Cruzalta rent richting de bal. Kadrioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadrioğlu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tsirigotakis onderschept slim de pass. Tsirigotakis speelt de bal door. Bizcardi geeft een lange en hoge pass. Tsirigotakis is nu in balbezit. Tsirigotakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ben Tzvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - atletico plutone 2:3

30e minuut.
Dhulster passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea kan de bal niet met de borst controleren. Grumezea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Quesada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt da Percussão de bal. Tellioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Percussão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grumezea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - atletico plutone 2:4

32e minuut.
Kadrioğlu is nu in balbezit. Kadrioğlu geeft de bal voor. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo geeft de bal voor. Viirna rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 61%, atletico plutone 39%.
aleudin - atletico plutone 2:4

54e minuut.
Ben Tzvi geeft een hoge lob. Kadrioğlu is nu in balbezit. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares schiet op doel. Dziambel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - atletico plutone 3:4

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulderink komt het veld opgelopen. Węglocki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kadrioğlu geeft een hoge lob. Grumezea kopt de bal weg. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo geeft een hoge lob. Mavares springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Tellioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tellioğlu probeert naar een medespeler te passen. da Percussão rent richting de bal. da Percussão schiet op doel. Piekutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Pineau rent richting de bal. Guitarrista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guitarrista krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 61%, atletico plutone 39%.
aleudin - atletico plutone 3:4