Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24500
Fc Generation x CatonaBeach
generation2 Tactiek 442 bis
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 65.7
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Løvås geeft de bal voor. Inworp. Talaia met de inworp. Fordiani rent richting de bal. Fordiani geeft een lange en hoge pass. Milanko bokst de bal weg. Caimapo rent richting de bal. Caimapo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - CatonaBeach 0:1

4e minuut.
Skłodowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Háma de bal onder controle te krijgen. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev geeft de bal voor. Kaplangı maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Háma geeft de bal voor. Šarnelis probeert naar een medespeler te passen. Ostrev geeft de bal voor. Caimapo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - CatonaBeach 0:2

27e minuut.
Milanko trapt de bal weg. Daar is Łaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrev probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ostrev rent richting de bal. Ostrev speelt de bal door. Talaia rent richting de bal. Talaia geeft een hoge lob. Caimapo springt en kopt de bal. Milanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Christophersen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - CatonaBeach 0:3

38e minuut.
Fordiani passt de bal zonder na te denken. Ostrev rent richting de bal. Ostrev passt de bal zonder na te denken. Fordiani speelt de bal door. Talaia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kaplangı passt de bal met de wreef. Fordiani met een sublieme pass. Talaia heeft problemen om de bal te vangen. Talaia geeft een hoge lob. Daar is Christophersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 76%, CatonaBeach 24%.
Fc Generation x - CatonaBeach 0:3

58e minuut.
Christophersen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fordiani de bal onder controle te krijgen. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı schiet op doel. Milanko bokst de bal weg.

60e minuut.
Łaba kopt de bal weg. Paciello heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Skok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - CatonaBeach 1:3

64e minuut.
Milanko speelt de bal door. Ostrev kopt de bal weg. Daar is Świętek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Røyset de bal. Gökoğlu is nu in balbezit. Šarnelis rent richting de bal. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlu schiet op doel. Skok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 49%, CatonaBeach 51%.
Fc Generation x - CatonaBeach 1:3