Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANDURI TG-JIU aleudin
Ops"SORPRESA" Tactiek 4 3 3
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Bilozor speelt de bal door. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo passt de bal met de wreef. Viirna rent richting de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Földi rent richting de bal. Földi passt de bal met de wreef. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - aleudin 0:1

27e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo met een sublieme pass. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Galambos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - aleudin 0:2

31e minuut.
Pineau geeft de bal voor. Cruzalta krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Wendling de bal onder controle te krijgen. Viirna rent richting de bal. Viirna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Viirna heeft problemen om de bal te vangen. Viirna passt de bal met de wreef. Mavares is nu in balbezit. Mavares geeft een hoge lob. Galambos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mavares rent richting de bal. Cruzalta is nu in balbezit. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dhulster geeft een lange en hoge pass. Földi probeert de bal met de borst te controleren. Tudorov is nu in balbezit. Tudorov geeft een hoge lob. Arpacıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - aleudin 1:2

45e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Cruzalta kopt de bal weg. Daar is Bilozor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavares rent richting de bal. Mavares schiet op doel. Galambos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 62%, aleudin 38%.
PANDURI TG-JIU - aleudin 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhulster met een snelle inworp. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Viirna is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Viirna is nu in balbezit. Viirna draait met de bal, schiet en ... Galambos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - aleudin 1:3

69e minuut.
Inworp. Węglocki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pineau geeft een lange en hoge pass. Mavares kopt de bal weg. Viirna is nu in balbezit. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Galambos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - aleudin 1:4

79e minuut.
Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tzvi rent richting de bal. Ben Tzvi geeft een lange en hoge pass. Földi is nu in balbezit. Földi passt de bal in één keer door. Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Buitenspel voor Viirna. Goede buitenspelval van de verdediging. Farris neemt vlug de vrije trap. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Piechna springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 57%, aleudin 43%.
PANDURI TG-JIU - aleudin 1:4