Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Fc Generation x
SARRI Tactiek generation2
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Lorenzi rent richting de bal. Løvås tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Løvås krijgt een gele kaart. Lorenzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lorenzi kan niet meer verder spelen. Siverio komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallói passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... Milanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Šuranský passt de bal in één keer door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal zonder na te denken. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Platini bereikt de bal nog maar net als eerste. Platini probeert naar een medespeler te passen. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Sallói met een sublieme pass. Jackson met een sublieme pass. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Háma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Fc Generation x 1:0

33e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een hoge lob. Háma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora onderschept slim de pass. Bora draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łaba zijn tegenspeler op de grond. Jackson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuranský met een snel genomen vrije trap. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bălăcescu speelt de bal door. Sallói rent richting de bal. Sallói speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 35%, Fc Generation x 65%.
Realcampo - Fc Generation x 1:0

55e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Sallói is nu in balbezit. Sallói geeft een lange en hoge pass. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu geeft een hoge lob. Siverio rent richting de bal. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Fc Generation x 2:0

75e minuut.
Jackson passt de bal zonder na te denken. Sallói is nu in balbezit. Sallói passt de bal zonder na te denken. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 36%, Fc Generation x 64%.
Realcampo - Fc Generation x 2:0