Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleudin Realcampo
4 3 3 Tactiek SARRI
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
59.6 gemiddelde waardering 67.8
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Dhulster geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sallói met de inworp. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Földi kopt de bal weg. Mavares rent richting de bal. Şahinbay begaat een overtreding. Şahinbay krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dhulster geeft een lange en hoge pass. Daar is Földi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földi geeft de bal voor. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas bokst de bal weg. Viirna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - Realcampo 1:0

26e minuut.
Inworp. Šuranský met een snelle inworp. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi schiet op doel. Piekutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aleudin - Realcampo 1:1

28e minuut.
Lorenzi kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bora. Bora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 51%, Realcampo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aleudin - Realcampo 1:1

46e minuut.
Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Šuranský is nu in balbezit. Šuranský passt de bal in één keer door. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sallói probeert naar een medespeler te passen. Sosna speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleudin - Realcampo 1:2

65e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna passt de bal in één keer door. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Boyacı geeft de bal voor. Földi controleert de bal met de borst. Földi probeert naar een medespeler te passen. Mavares rent richting de bal. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węglocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleudin 55%, Realcampo 45%.
aleudin - Realcampo 1:2