Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC Cipolle
4-1-3-2s Tactiek 3-5-2
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 30.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Pfaff met de inworp. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 1:0

6e minuut.
Afonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonin geeft een hoge lob. Szegletes speelt de bal door. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szegletes geeft de bal voor. Beolchi met een sublieme pass. Bogdanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfaff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szegletes kopt de bal weg. Vonášek rent richting de bal. Vonášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 2:0

18e minuut.
Daar is Arcangioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng rent richting de bal. Szegletes rent richting de bal. Szegletes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 3:0

23e minuut.
Hoàng Trọng passt de bal zonder na te denken. Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal met de wreef. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 4:0

24e minuut.
Pfaff met de inworp. Oniṣoarã speelt de bal door. Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Oniṣoarã geeft de bal voor. Cervellero rent richting de bal. Vonášek maakt een afschuwelijke overtreding. Cervellero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cervellero kan niet meer verder spelen. Deschacht komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Maldara is nu in balbezit. Vidović onderschept slim de pass. Vidović geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pfaff is nu in balbezit. Pfaff passt de bal zonder na te denken. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 5:0

28e minuut.
Elbaz onderschept slim de pass. Elbaz geeft de bal voor. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 6:0

30e minuut.
Hoàng Trọng onderschept slim de pass. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes passt de bal zonder na te denken. Vonášek heeft problemen om de bal te vangen. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hoàng Trọng maakt een snoekduik en kopt de bal. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschacht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vonášek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oniṣoarã legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Beolchi bokst de bal weg. Beolchi speelt de bal door. Maldara kopt de bal weg. Grella met een sublieme pass. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oniṣoarã met een sublieme pass. Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft de bal voor. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Beolchi trapt de bal weg. Pfaff kopt de bal weg. Vonášek kan de bal niet met de borst controleren. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 7:0

41e minuut.
Pfaff heeft problemen om de bal te vangen. Pfaff geeft de bal voor. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 8:0

42e minuut.
Maldara speelt de bal door. Drigs probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Olwert de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 9:0

44e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Fusini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vonášek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deschacht. Vonášek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfaff wilt de vrije trap nemen. Szegletes rent richting de bal. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 15%, Cipolle 85%.
Rex FFC - Cipolle 10:0

46e minuut.
Hoàng Trọng passt de bal met de wreef. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 11:0

52e minuut.
Szegletes heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes geeft de bal voor. Hoàng Trọng rent richting de bal. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 12:0

54e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft een hoge lob. Hoàng Trọng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vonášek heeft problemen om de bal te vangen. Vonášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 13:0

57e minuut.
Rychman is nu in balbezit. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Pfaff geeft de bal voor. Vonášek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Deschacht de bal. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff passt de bal in één keer door. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szegletes passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng geeft een lange en hoge pass. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pfaff geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Arcangioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Trọng raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Trọng neemt de penalty, wat een uithaal! Beolchi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pfaff kopt de bal weg. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek geeft een lange en hoge pass. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Szegletes geeft een lange en hoge pass. Vonášek kopt de bal weg. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Calchera probeert de bal met de borst te controleren. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff schiet op doel. Calchera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 14:0

73e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal zonder na te denken. Pfaff speelt de bal door. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pfaff geeft een lange en hoge pass. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Daar is Fusini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff geeft een lange en hoge pass. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft een hoge lob. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Calchera de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pfaff kopt de bal weg. Oniṣoarã met een sublieme pass. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Cipolle 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 17%, Cipolle 83%.
Rex FFC - Cipolle 15:0