Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc andreac
523 Tactiek Non rompetevi
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
58.9 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki geeft een hoge lob. Anh verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ... Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Anh de bal. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Vizcaya probeert de bal aan de voet te houden. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hanganu neemt de hoekschop. Priente krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bertona kan de bal niet met de borst controleren. Sansalvatore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chraca. Sansalvatore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hajnić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grandin rent richting de bal. Saloniemi onderschept slim de pass. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - andreac 0:1

21e minuut.
Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić passt de bal in één keer door. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saloniemi rent richting de bal. Saloniemi geeft een lange en hoge pass. Özerdenerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona onderschept slim de pass. Bertona geeft een hoge lob. Trường Nam krijgt zijn hoofd ertegen. Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - andreac 1:1

29e minuut.
Grandin met een sublieme pass. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft de bal voor. Trường Nam springt en kopt de bal. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Andia passt de bal met de wreef. Hajnić probeert naar een medespeler te passen. Bertona rent richting de bal. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - andreac 2:1

35e minuut.
Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Grandin verovert de bal door een tackle van achteren. Mező onderschept slim de pass. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Priente springt en kopt de bal. Vizcaya heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 50%, andreac 50%.
Sestri Ponente fc - andreac 2:1

48e minuut.
Trường Nam met een sublieme pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Kumpula onderschept slim de pass. Hajnić rent richting de bal. Hajnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Trường Nam is nu in balbezit. Özerdenerli maakt een afschuwelijke overtreding. Trường Nam raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh met een snel genomen vrije trap. Trường Nam kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić passt de bal zonder na te denken. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - andreac 2:2

57e minuut.
Saloniemi met een sublieme pass. Anh heeft problemen om de bal te vangen. Anh geeft een lange en hoge pass. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ronsse rent richting de bal. Ronsse passt de bal in één keer door. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Ronsse krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mező met een sublieme pass. Bertona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kacela. Kacela krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu speelt de bal door. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel. Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - andreac 2:3

71e minuut.
Anh probeert naar een medespeler te passen. Vizcaya is nu in balbezit. Vizcaya geeft een hoge lob. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Vizcaya verovert de bal door een tackle van achteren. Priente rent richting de bal. Vizcaya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Priente raakt geblesseerd tijdens het duel. Priente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 53%, andreac 47%.
Sestri Ponente fc - andreac 2:3