Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Sestri Ponente fc
4-1-2-3 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 11
62 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Teodoru de bal. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała geeft een lange en hoge pass. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Andia bereikt de bal nog maar net als eerste. Andia passt de bal met de wreef. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Fahlefeld kopt de bal weg. Pieronek heeft problemen om de bal te vangen. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fahlefeld neemt de hoekschop. Petrograzia maakt een snoekduik en kopt de bal. Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala speelt de bal door. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld geeft een hoge lob. Petrograzia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chirmuş geeft de bal voor. Üzümlü is nu in balbezit. Vizcaya maakt een afschuwelijke overtreding. Vizcaya krijgt een gele kaart. Üzümlü raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Andia verovert de bal door een tackle van achteren. Andia speelt de bal door. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:1

28e minuut.
Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sansalvatore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hajnić met een snel genomen vrije trap. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:2

45e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft de bal voor. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 58%, Sestri Ponente fc 42%.
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:2

52e minuut.
Andia onderschept slim de pass. Andia met een sublieme pass. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:3

54e minuut.
Mező rent richting de bal. Fahlefeld verovert de bal door een tackle van achteren. Fahlefeld heeft problemen om de bal te vangen. Fahlefeld draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bugała kopt de bal weg. Mihai rent richting de bal. Fahlefeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mihai kan niet meer verder spelen. Gołyga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mező is nu in balbezit. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Bertona is nu in balbezit. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pieronek rent richting de bal. Szatke probeert naar een medespeler te passen. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:4

79e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:5

85e minuut.
Drożko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh met een sublieme pass. Andia probeert naar een medespeler te passen. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam schiet op doel. Lercari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Andia verovert de bal door een tackle van achteren. Andia geeft een lange en hoge pass. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mező begaat een overtreding. Pieronek raakt geblesseerd tijdens het duel. Laitano wilt de vrije trap nemen. Vizcaya probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 60%, Sestri Ponente fc 40%.
F.C. Casiraghi - Sestri Ponente fc 0:5