Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC Nacional Televidéo
4-1-3-2 Tactiek riprovamoc
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Falcón rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Bigolotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bigolotti geeft de bal voor. Comuzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Nacional Televidéo 0:1

13e minuut.
Vonášek heeft problemen om de bal te vangen. Vonášek passt de bal zonder na te denken. Szegletes speelt de bal door. Kiepura geeft een hoge lob. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Hoàng Trọng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szegletes zijn tegenspeler op de grond. Szegletes krijgt een gele kaart. Bigolotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bigolotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Gammelholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis probeert naar een medespeler te passen. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng rent richting de bal. Mazzurco onderschept slim de pass. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cassano kopt de bal weg. Karatzas controleert de bal met de borst. Elbaz met een sublieme pass. Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft de bal voor. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Karatzas speelt de bal door. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti met een sublieme pass. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 60%, Nacional Televidéo 40%.
Rex FFC - Nacional Televidéo 0:1

53e minuut.
Elbaz speelt de bal door. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szegletes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegletes geeft een hoge lob. Hoàng Trọng maakt een snoekduik en kopt de bal. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vonášek is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Nacional Televidéo 1:1

56e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura passt de bal in één keer door. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cassano met een sublieme pass. Melis met een sublieme pass. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Falcón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Nacional Televidéo 1:2

74e minuut.
Falcón rent richting de bal. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Falcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comuzzo krijgt zijn hoofd ertegen. Gammelholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pfaff onderschept slim de pass. Pfaff probeert naar een medespeler te passen. Szegletes heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes geeft de bal voor. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Nacional Televidéo 2:2

82e minuut.
Vonášek rent richting de bal. Vonášek passt de bal in één keer door. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Parpan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Zijlstra neemt vlug de vrije trap. Subiat kopt de bal weg. Elbaz speelt de bal door. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis geeft de bal voor. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen. Gammelholm bokst de bal weg.

90e minuut.
Melis passt de bal in één keer door. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 61%, Nacional Televidéo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Nacional Televidéo 2:2