Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andreac Stonehaven
Non rompetevi Tactiek Wing2.0
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
66.9 gemiddelde waardering 62.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Özerdenerli speelt de bal door. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Idziorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Stonehaven 1:0

4e minuut.
Priente kopt de bal weg. Vlasak probeert de bal aan de voet te houden. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel. Idziorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Stonehaven 2:0

21e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero geeft de bal voor. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Stonehaven 2:1

27e minuut.
Gletsos kopt de bal weg. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula begaat een overtreding. Kumpula krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ... Idziorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal met de wreef. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Klungelig pakt Özerdenerli de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Fiumi geeft de bal voor. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel. Idziorek bokst de bal weg.

44e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru speelt de bal door. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 37%, Stonehaven 63%.
andreac - Stonehaven 2:1

53e minuut.
Chraca met een sublieme pass. Klungelig pakt Pawlicki de bal. Pawlicki met een sublieme pass. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sopaj stond buitenspel. Ortega neemt vlug de vrije trap. Gletsos kan de bal niet met de borst controleren. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. Fiumi speelt de bal door. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Idziorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Stonehaven 3:1

89e minuut.
Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Ronsse krijgt zijn hoofd ertegen. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Stonehaven 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 41%, Stonehaven 59%.
andreac - Stonehaven 4:1