Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Nacional Televidéo
523 Tactiek riprovamoc
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Bertona passt de bal in één keer door. Anh geeft een hoge lob. Sansalvatore kopt de bal weg. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Parpan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Anh probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore is nu in balbezit. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Parpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 1:0

5e minuut.
Andia rent richting de bal. Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis geeft een hoge lob. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Szatke bokst de bal weg. Comuzzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karatzas geeft een hoge lob. Anh kopt de bal weg. Vizcaya is nu in balbezit. Comuzzo onderschept slim de pass. Comuzzo schiet op doel. Szatke bokst de bal weg.

34e minuut.
Anh kopt de bal weg. Cassano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trường Nam. Trường Nam krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Anh geeft een hoge lob. Buitenspel voor Sansalvatore. Goede buitenspelval van de verdediging. Melis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 45%, Nacional Televidéo 55%.
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 1:0

47e minuut.
Karatzas neemt vlug de vrije trap. Comuzzo kopt de bal weg. Saloniemi probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Comuzzo is nu in balbezit. Melis is nu in balbezit. Saloniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saloniemi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaya rent richting de bal. Comuzzo onderschept slim de pass. Comuzzo schiet op doel. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 1:1

56e minuut.
Bertona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szatke met een harde bal richting middenveld. Andia kopt de bal weg. Zijlstra heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melis rent richting de bal. Vizcaya onderschept slim de pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Kenny de bal. Sansalvatore kopt de bal weg. Zijlstra heeft problemen om de bal te vangen. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zijlstra geeft een lange en hoge pass. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fronczak rent richting de bal. Fronczak geeft een hoge lob. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 2:1

77e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. Fronczak kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Bigolotti zijn tegenspeler op de grond. Bigolotti krijgt een gele kaart. Fronczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fronczak kan niet meer verder spelen. Baten komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Falcón rent richting de bal. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 2:2

81e minuut.
Bigolotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melis de bal. Melis passt de bal in één keer door. Hajnić rent richting de bal. Hajnić schiet op doel. Parpan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Baten de bal. Bigolotti verovert de bal door een tackle van achteren. Bigolotti passt de bal zonder na te denken. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 2:3

87e minuut.
Daar is Andia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andia speelt de bal door. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Parpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 3:3

89e minuut.
Falcón probeert de bal aan de voet te houden. Coman rent richting de bal. Bigolotti geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Szatke bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 37%, Nacional Televidéo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - Nacional Televidéo 3:3