Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo Sestri Ponente fc
riprovamoc Tactiek 523
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Sansalvatore passt de bal met de wreef. Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal in één keer door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 0:1

3e minuut.
Karatzas onderschept slim de pass. Mazzurco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzurco geeft een hoge lob. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo schiet op doel. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Melis onderschept slim de pass. Melis geeft een hoge lob. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Bertona de bal. Mazzurco is nu in balbezit. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Parpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski draait met de bal, schiet en ... Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 1:1

28e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis geeft de bal voor. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 2:1

35e minuut.
Kenny met een snelle inworp. Bigolotti is nu in balbezit. Hajnić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hajnić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hajnić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Żółkiewski onderschept slim de pass. Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 3:1

39e minuut.
Saloniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saloniemi geeft de bal voor. Sansalvatore kopt de bal weg. Cassano is nu in balbezit. Trường Nam onderschept slim de pass. Parpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bigolotti geeft de bal voor. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saloniemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 50%, Sestri Ponente fc 50%.
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 3:1

54e minuut.
Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov geeft de bal voor. Bertona met een sublieme pass. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov begaat een overtreding. Bigolotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigolotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis passt de bal in één keer door. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft een hoge lob. Comuzzo krijgt zijn hoofd ertegen. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft de bal voor. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 4:1

73e minuut.
Cassano met de inworp. Żółkiewski geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 5:1

75e minuut.
Bigolotti speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Saloniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Melis onderschept slim de pass. Melis haalt uit met een fantastische trap. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 6:1

81e minuut.
Karatzas is nu in balbezit. Karatzas passt de bal in één keer door. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft een hoge lob. Falcón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Verstov is nu in balbezit. Verstov geeft de bal voor. Bertona is nu in balbezit. Bertona haalt uit met een fantastische trap. Parpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 45%, Sestri Ponente fc 55%.
Nacional Televidéo - Sestri Ponente fc 6:2