Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incool8 andreac
andreacmod Tactiek Non rompetevi
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 69
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Kumpula met de inworp. Wszędybył is nu in balbezit. Özerdenerli verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Ronsse maakt een snoekduik en kopt de bal. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 0:1

13e minuut.
Priente rent richting de bal. Vilner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priente raakt geblesseerd tijdens het duel. Özerdenerli met een snel genomen vrije trap. Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula geeft de bal voor. Marsiglioni kopt de bal weg. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu met een sublieme pass. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Gasper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryniszewski speelt de bal door. Özerdenerli kopt de bal weg. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hanganu onderschept slim de pass. Hanganu geeft de bal voor. Klungelig pakt Fonte de bal. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Fiumi geeft een lange en hoge pass. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 0:2

29e minuut.
Pawlicki kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsiglioni met de inworp. Scialò rent richting de bal. Scialò geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 1:2

38e minuut.
Borrallo passt de bal met de wreef. Prutović onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spescha met een snelle inworp. Borrallo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 65%, andreac 35%.
Incool8 - andreac 1:2

50e minuut.
Vilner onderschept slim de pass. Priente rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vilner ... Strafschop! Priente raakt geblesseerd tijdens het duel. Ronsse kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Costa Ambrogi bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu passt de bal in één keer door. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 1:3

72e minuut.
Prutović rent richting de bal. Spescha verovert de bal door een tackle van achteren. Spescha speelt de bal door. Gasper is nu in balbezit. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 2:3

79e minuut.
Fiumi speelt de bal door. Ronsse is nu in balbezit. Marcinek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronsse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdenerli wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fiumi is nu in balbezit. Fiumi passt de bal zonder na te denken. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilner heeft problemen om de bal te vangen. Priente is nu in balbezit. Costa Ambrogi bokst de bal weg. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 2:4

85e minuut.
Marsiglioni passt de bal met de wreef. Daar is Prutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper is nu in balbezit. Gasper schiet op doel. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - andreac 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 63%, andreac 37%.
Incool8 - andreac 3:4