Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo andreac
riprovamoc Tactiek Non rompetevi
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 65.1
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een hoge lob. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zgutczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zgutczyński passt de bal in één keer door. Kenny rent richting de bal. Ronsse onderschept slim de pass. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Falcón rent richting de bal. Kacela is nu in balbezit. Met opzet legt Falcón zijn tegenspeler op de grond. Falcón krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Karatzas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Comuzzo de bal. Ortega begaat een overtreding. Comuzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Comuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Chraca rent richting de bal. Ortega rent richting de bal. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zgutczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - andreac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 52%, andreac 48%.
Nacional Televidéo - andreac 1:0

52e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigolotti met een sublieme pass. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Parpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Televidéo - andreac 1:1

72e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Comuzzo de bal onder controle te krijgen. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski bokst de bal weg. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - andreac 2:1

74e minuut.
Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Comuzzo de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - andreac 3:1

80e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Melis probeert de bal aan de voet te houden. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - andreac 3:2

85e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi geeft een hoge lob. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inworp. Hanganu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Priente kan de bal niet met de borst controleren. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 52%, andreac 48%.
Nacional Televidéo - andreac 3:2