Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incool8 Sestri Ponente fc
sestris Tactiek 523
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62.1 gemiddelde waardering 59
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Mező geeft een lange en hoge pass. Wszędybył is nu in balbezit. Mező tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wszędybył is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wszędybył wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Oi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić geeft een hoge lob. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Andia bereikt de bal nog maar net als eerste. Andia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sansalvatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertona rent richting de bal. Bertona draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hajnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertona heeft problemen om de bal te vangen. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Sestri Ponente fc 0:1

26e minuut.
Vilner kopt de bal weg. Wszędybył rent richting de bal. Hajnić maakt een afschuwelijke overtreding. Hajnić krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Oi geeft een hoge lob. Andia kopt de bal weg. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wszędybył passt de bal zonder na te denken. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Nam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andia wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Sestri Ponente fc 0:2

39e minuut.
Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Spescha probeert naar een medespeler te passen. Borrallo is nu in balbezit. Borrallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oi de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 63%, Sestri Ponente fc 37%.
Incool8 - Sestri Ponente fc 0:2

50e minuut.
Benzari geeft een lange en hoge pass. Mező is nu in balbezit. Gasper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mező wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mező kan niet meer verder spelen. Baten komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Oi heeft problemen om de bal te vangen. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft de bal voor. Gasper rent richting de bal. Gasper schiet op doel. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Spescha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borrallo de bal. Borrallo geeft een hoge lob. Baten verovert de bal door een tackle van achteren. Spescha geeft een hoge lob. Szatke bokst de bal weg.

71e minuut.
Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek begaat een overtreding. Trường Nam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertona springt en kopt de bal. Costa Ambrogi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benzari kopt de bal weg. Costa Ambrogi bokst de bal weg.

72e minuut.
Spescha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anh de bal. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Sestri Ponente fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 63%, Sestri Ponente fc 37%.
Incool8 - Sestri Ponente fc 1:2