Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo Cipolle
riprovamoc Tactiek 3-5-2
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
54 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kenny speelt de bal door. Bigolotti controleert de bal met de borst. Bigolotti speelt de bal door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bigolotti controleert de bal met de borst. Bigolotti passt de bal met de wreef. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 1:0

11e minuut.
Maldara rent richting de bal. Maldara speelt de bal door. Brogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Falcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cassano geeft de bal voor. Comuzzo kopt de bal weg. Brogno is nu in balbezit. Bigolotti onderschept slim de pass. Bigolotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Drigs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. Artunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 2:0

19e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Melis probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brogno is nu in balbezit. Falcón is nu in balbezit. Klungelig pakt Bigolotti de bal. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Artunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Comuzzo passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Yngvarsson probeert de bal aan de voet te houden. Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 3:0

28e minuut.
Comuzzo passt de bal zonder na te denken. Melis rent richting de bal. Melis passt de bal in één keer door. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Żółkiewski geeft een hoge lob. Yngvarsson is nu in balbezit. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón schiet op doel. Artunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 4:0

30e minuut.
Olwert geeft een lange en hoge pass. Żółkiewski kopt de bal weg. Melis speelt de bal door. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 5:0

32e minuut.
Brogno heeft problemen om de bal te vangen. Brogno met een sublieme pass. Olwert speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Artunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bigolotti neemt de hoekschop. Falcón springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Karatzas geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Artunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 6:0

36e minuut.
Brogno geeft een hoge lob. Mazzurco speelt de bal door. Bigolotti probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bigolotti speelt de bal door. Kenny geeft een lange en hoge pass. Falcón kopt de bal weg. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón is nu in balbezit. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Comuzzo geeft een hoge lob. Yngvarsson kopt de bal weg. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft de bal voor. Falcón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 17%, Cipolle 83%.
Nacional Televidéo - Cipolle 6:0

47e minuut.
Bigolotti heeft problemen om de bal te vangen. Melis rent richting de bal. Melis geeft de bal voor. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 7:0

48e minuut.
Olwert met een sublieme pass. Karatzas geeft een hoge lob. Falcón kopt de bal weg. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 8:0

54e minuut.
Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti passt de bal in één keer door. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 9:0

58e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amiot. Amiot krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Yngvarsson kopt de bal weg. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti geeft de bal voor. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Artunç bokst de bal weg. Artunç speelt de bal door. Karatzas kopt de bal weg. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Melis speelt de bal door. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón passt de bal in één keer door. Bigolotti geeft een hoge lob. Comuzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 10:0

73e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski passt de bal in één keer door. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel. Artunç bokst de bal weg.

74e minuut.
Melis heeft problemen om de bal te vangen. Melis geeft de bal voor. Falcón rent richting de bal. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Artunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Drigs controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karatzas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Falcón kopt de bal weg. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 11:0

76e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis geeft een hoge lob. Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olwert passt de bal zonder na te denken. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Artunç trapt de bal weg van het doel. Żółkiewski kopt de bal weg. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Karatzas verovert de bal door een tackle van achteren. Melis speelt de bal door. Bigolotti speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Artunç trapt de bal weg van het doel. Żółkiewski kopt de bal weg. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 12:0

85e minuut.
Klungelig pakt Tomazzi de bal. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo passt de bal zonder na te denken. Żółkiewski controleert de bal met de borst. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Cipolle 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 17%, Cipolle 83%.
Nacional Televidéo - Cipolle 13:0