Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Stonehaven
523 Tactiek Desperation
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 12
57.9 gemiddelde waardering 61.8
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore kopt de bal weg. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Arakelián heeft problemen om de bal te vangen. Arakelián geeft een hoge lob. Sopaj kopt de bal weg. Kapłan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapłan schiet op doel. Szatke bokst de bal weg. Anh heeft problemen om de bal te vangen. Kapłan rent richting de bal. Saloniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapłan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sopaj legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Vizcaya rent richting de bal. Vizcaya geeft een lange en hoge pass. Guerrero geeft de bal voor. Kapłan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft de bal voor. Daar is Vizcaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oi verovert de bal door een tackle van achteren. Oi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arakelián de bal. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Idziorek probeert naar een medespeler te passen. Vizcaya kopt de bal weg. Oi heeft problemen om de bal te vangen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hajnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andia heeft problemen om de bal te vangen. Andia geeft een lange en hoge pass. Bertona krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér onderschept slim de pass. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vizcaya kopt de bal weg. Klungelig pakt Rowiński de bal. Trường Nam is nu in balbezit. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 44%, Stonehaven 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - Stonehaven 0:0

52e minuut.
Rossi speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Kapłan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Stonehaven 0:1

55e minuut.
Vlasak kopt de bal weg. Andia controleert de bal met de borst. Guerrero begaat een overtreding. Guerrero krijgt een gele kaart. Andia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Andia kan niet meer verder spelen. Picon komt het veld opgelopen. Picon met een snel genomen vrije trap. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mihai geeft de bal voor. Gerencsér is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guerrero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kapłan maakt een snoekduik en kopt de bal. Szatke bokst de bal weg.

61e minuut.
Gletsos geeft de bal voor. Inworp. Hajnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picon rent richting de bal. Picon geeft een lange en hoge pass. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Saloniemi speelt de bal door. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh rent richting de bal. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Picon met een snelle inworp. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een hoge lob. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rossi controleert de bal met de borst. Trường Nam rent richting de bal. Rowiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Nam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picon wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hajnić probeert naar een medespeler te passen. Picon bereikt de bal nog maar net als eerste. Picon probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - Stonehaven 1:1

90e minuut.
Arakelián geeft een hoge lob. Inworp. Oi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajnić speelt de bal door. Picon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 35%, Stonehaven 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - Stonehaven 1:1