Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Religion Ennerico FC
4-4-2 doppia Tactiek 5-3-2 DA AL
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.9 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Biskup geeft een lange en hoge pass. Ościak met een sublieme pass. Klungelig pakt Moss de bal. Moss geeft een lange en hoge pass. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bıkmaz geeft de bal voor. Heidrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidrich geeft de bal voor. Marchewka krijgt zijn hoofd ertegen. Cabral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Ennerico FC 1:0

11e minuut.
Heidrich geeft een hoge lob. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. Mash heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mash trapt de bal weg van het doel. Dražil probeert naar een medespeler te passen. Marchewka rent richting de bal. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Biskup onderschept slim de pass. Ościak is nu in balbezit. Ościak met een sublieme pass. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ościak zal de hoekschop nemen. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barseghyan is nu in balbezit. Marchewka verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Ennerico FC 2:0

24e minuut.
Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Bıkmaz rent richting de bal. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Ennerico FC 3:0

25e minuut.
Bıkmaz probeert naar een medespeler te passen. Szaj met een sublieme pass. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft de bal voor. Grubješić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Moss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss kopt de bal weg. Klungelig pakt Manys de bal. Szaj geeft de bal voor. Grubješić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 52%, Ennerico FC 48%.
Bad Religion - Ennerico FC 3:0

46e minuut.
Bonacchi heeft problemen om de bal te vangen. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Biskup rent richting de bal. Ościak onderschept slim de pass. Ościak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Moss speelt de bal door. Klungelig pakt Heidrich de bal. Heidrich passt de bal met de wreef. Puronaho rent richting de bal. Puronaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Ennerico FC 4:0

53e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Bonacchi is nu in balbezit. Moss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moss krijgt een gele kaart. Bonacchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Anderson neemt vlug de vrije trap. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Dražil is nu in balbezit. Bonacchi onderschept slim de pass. Bonacchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Barseghyan speelt de bal door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft de bal voor. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Biskup passt de bal zonder na te denken. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj passt de bal in één keer door. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi schiet op doel. Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 59%, Ennerico FC 41%.
Bad Religion - Ennerico FC 4:0