Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*_ANTARES_* F.C Reginna
4-1-2-1-2 Tactiek Miccio noob
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.6 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gyurcsány neemt de hoekschop. Klungelig pakt Romeiro de bal. Romeiro draait met de bal, schiet en ... Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 1:0

31e minuut.
Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Daar is O`Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeiro rent richting de bal. Romeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 2:0

37e minuut.
Molina met een sublieme pass. Romeiro is nu in balbezit. Lê Đức begaat een overtreding. Lê Đức krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ţigănaş kopt de bal weg. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány geeft een lange en hoge pass. Romeiro heeft problemen om de bal te vangen. Romeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Spadone is nu in balbezit. Scattaglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spadone raakt geblesseerd tijdens het duel. Spadone legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 49%, F.C Reginna 51%.
*_ANTARES_* - F.C Reginna 2:1

51e minuut.
Hagan is nu in balbezit. Scattaglia onderschept slim de pass. Scattaglia speelt de bal door. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Haapoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill rent richting de bal. O`Neill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 3:1

54e minuut.
Karkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colletti de bal. Spiridione begaat een overtreding. Spiridione krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Acerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerra passt de bal in één keer door. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız geeft de bal voor. O`Neill springt en kopt de bal. Pintarić bokst de bal weg. Paal! Romeiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 4:1

79e minuut.
Hagan is nu in balbezit. Hagan speelt de bal door. Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Alm geeft de bal voor. Spadone krijgt zijn hoofd ertegen. Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hagan met een sublieme pass. Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Alm geeft de bal voor. Spadone krijgt zijn hoofd ertegen. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hagan probeert naar een medespeler te passen. Karkowski heeft problemen om de bal te vangen. Karkowski geeft de bal voor. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti draait met de bal, schiet en ... Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bonin de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spadone bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - F.C Reginna 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 52%, F.C Reginna 48%.
*_ANTARES_* - F.C Reginna 4:2