Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ennerico FC CSKA Yambol
4-5-1 DA Tactiek 5-3-2new
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 58.3
outstanding Schieten good
formidable Passen good
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu passt de bal met de wreef. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian geeft een hoge lob. Miciun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lewalski rent richting de bal. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski onderschept slim de pass. Lewalski schiet op doel. Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - CSKA Yambol 0:1

35e minuut.
Cοllymore maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Del Bosco stond buitenspel. Barseghyan neemt vlug de vrije trap. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ennerico FC - CSKA Yambol 1:1

45e minuut.
Siemian met een snelle inworp. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft een hoge lob. Miciun rent richting de bal. Miciun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - CSKA Yambol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 25%, CSKA Yambol 75%.
Ennerico FC - CSKA Yambol 2:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aizenştadt komt het veld opgelopen. Dusík komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar geeft de bal voor. Miciun is nu in balbezit. Miciun schiet op doel. Adamowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Adamowicz probeert naar een medespeler te passen. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rivalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivalta geeft een lange en hoge pass. Miciun maakt een snoekduik en kopt de bal. Adamowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Barseghyan kopt de bal weg. Miciun rent richting de bal. Guilbert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miciun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Răducioiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Siemian met een sublieme pass. Miciun is nu in balbezit. Siemian rent richting de bal. Siemian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aizenştadt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Guilbert de bal onder controle te krijgen. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Madureira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusík. Cuéllar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuéllar met een snel genomen vrije trap. Siemian kopt de bal weg. Klungelig pakt Moldovan de bal. Miciun rent richting de bal. Miciun schiet op doel. Adamowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Aizenştadt passt de bal zonder na te denken. Mash bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchla. Buchla krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Siemian speelt de bal door. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel. Adamowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - CSKA Yambol 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 25%, CSKA Yambol 75%.
Ennerico FC - CSKA Yambol 3:1