Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone Bad Religion
plus 1 Tactiek 5-4-1 ali
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


19e minuut.
Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavropoulos begaat een overtreding. Sroczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Formigaro controleert de bal met de borst. Formigaro met een sublieme pass. Moss geeft de bal voor. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabu bokst de bal weg.

29e minuut.
Sütlü geeft de bal voor. Ulivieri rent richting de bal. Dražil begaat een overtreding. Dražil krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sroczyński geeft de bal voor. Puronaho is nu in balbezit. Sütlü is nu in balbezit. Puronaho onderschept slim de pass. Puronaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hedrén rent richting de bal. Hedrén passt de bal met de wreef. Ulivieri is nu in balbezit. Ulivieri draait met de bal, schiet en ... Pajčin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulivieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Moss de bal. Hedrén rent richting de bal. Hedrén schiet op doel. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 53%, Bad Religion 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertone - Bad Religion 0:0

48e minuut.
Vivas kopt de bal weg. Hedrén rent richting de bal. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Pajčin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Bad Religion 1:0

59e minuut.
Castro rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro met een snelle inworp. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Formigaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal in één keer door. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Formigaro verovert de bal door een tackle van achteren. Heidrich met een sublieme pass. Manys is nu in balbezit. Manys geeft de bal voor. Puronaho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertone - Bad Religion 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 46%, Bad Religion 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertone - Bad Religion 1:1