Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Religion Bertone
5-3-1-1 Tactiek plus 1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Sütlü passt de bal met de wreef. Mortoni met een sublieme pass. Vraciu met een sublieme pass. Siccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siccardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss passt de bal met de wreef. Marchewka rent richting de bal. Crodino onderschept slim de pass. Puronaho verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri geeft een hoge lob. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Ościak is nu in balbezit. Mavropoulos begaat een overtreding. Mavropoulos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Buitenspel voor Marchewka. Goede buitenspelval van de verdediging. Vivas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siccardo rent richting de bal. Siccardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hedrén rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Bertone 0:1

20e minuut.
Dražil is nu in balbezit. Dražil geeft een hoge lob. Crodino is nu in balbezit. Puronaho onderschept slim de pass. Puronaho schiet op doel. Tabu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Moss passt de bal zonder na te denken. Marchewka is nu in balbezit. Vivas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchewka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Puronaho neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Anderson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuzera komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Siccardo rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Tabu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moss neemt de hoekschop. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Colméia geeft een lange en hoge pass. Tabu met een sublieme pass. Siccardo is nu in balbezit. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén draait met de bal, schiet en ... Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Mortoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manys geeft een hoge lob. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak geeft een lange en hoge pass. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 48%, Bertone 52%.
Bad Religion - Bertone 0:1

47e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Formigaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss onderschept slim de pass. Moss geeft een lange en hoge pass. Puronaho springt en kopt de bal. Tabu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mavropoulos onderschept slim de pass. Kuzera rent richting de bal. Mavropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Mavropoulos geeft een hoge lob. Siccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Vraciu de bal. Vraciu met een sublieme pass. Siccardo rent richting de bal. Siccardo geeft de bal voor. Hedrén springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Bertone 0:2

58e minuut.
Ościak kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Mavropoulos zijn tegenspeler op de grond. Ościak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ościak rent richting de bal. Ościak geeft een lange en hoge pass. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - Bertone 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čaňo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vraciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mortoni rent richting de bal. Moss maakt een afschuwelijke overtreding. Moss is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. Formigaro rent richting de bal. Formigaro probeert naar een medespeler te passen. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ulivieri probeert naar een medespeler te passen. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Tabu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Religion - Bertone 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 48%, Bertone 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Religion - Bertone 2:2