Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire *_ANTARES_*
4 - 3 - 3 Full Tactiek 4-1-2-2-1
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Svátek passt de bal in één keer door. Ferrini is nu in balbezit. Ferrini passt de bal met de wreef. Charisteas is nu in balbezit. Charisteas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gyurcsány heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány passt de bal in één keer door. Puolamäki rent richting de bal. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Spiridione is nu in balbezit. Spiridione geeft een lange en hoge pass. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra geeft de bal voor. Puolamäki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tasasız met een snelle inworp. Klungelig pakt Acerra de bal. Acerra met een sublieme pass. Scattaglia rent richting de bal. Scattaglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tasasız rent richting de bal. Tasasız met een sublieme pass. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány geeft een hoge lob. Puolamäki springt en kopt de bal. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 54%, *_ANTARES_* 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CabaretVoltaire - *_ANTARES_* 0:0

51e minuut.
Spiridione bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridione geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrini met een snelle inworp. Teker geeft een hoge lob. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ciechański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - *_ANTARES_* 1:0

56e minuut.
Bonin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubicki geeft een hoge lob. Teker springt en kopt de bal. Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciechański is nu in balbezit. Ciechański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - *_ANTARES_* 2:0

60e minuut.
Kubicki passt de bal met de wreef. Teker is nu in balbezit. Spiridione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Desrousseaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerra rent richting de bal. Acerra passt de bal in één keer door. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - *_ANTARES_* 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 51%, *_ANTARES_* 49%.
CabaretVoltaire - *_ANTARES_* 2:1