Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Religion CSKA Yambol
5-4-1 ali Tactiek 5-2-3new
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
64.7 gemiddelde waardering 64
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Butryn verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heidrich met de inworp. Moss geeft een hoge lob. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Adamowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchla probeert naar een medespeler te passen. Brazzini rent richting de bal. Brazzini haalt uit met een fantastische trap. Pajčin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CSKA Yambol 0:1

10e minuut.
Inworp. Manys met een snelle inworp. Ościak rent richting de bal. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Adamowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Brazzini passt de bal in één keer door. Del Bosco is nu in balbezit. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Guilbert onderschept slim de pass. Guilbert geeft een lange en hoge pass. Brazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazzini haalt uit met een fantastische trap. Pajčin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Del Bosco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CSKA Yambol 0:2

20e minuut.
Manys passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Greuceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho onderschept slim de pass. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Adamowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CSKA Yambol 1:2

30e minuut.
Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. Adamowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Religion - CSKA Yambol 2:2

35e minuut.
Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guilbert. Puronaho raakt geblesseerd tijdens het duel. Manys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ościak rent richting de bal. Ościak geeft de bal voor. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 40%, CSKA Yambol 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Religion - CSKA Yambol 2:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Adamowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CSKA Yambol 3:2

48e minuut.
Lewalski rent richting de bal. Kuzera is nu in balbezit. Buchla onderschept slim de pass. Buchla schiet op doel. Pajčin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Religion - CSKA Yambol 3:3

49e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dražil de bal onder controle te krijgen. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco schiet op doel. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazzini schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert rent richting de bal. Hubert geeft een lange en hoge pass. Del Bosco is nu in balbezit. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Moss probeert naar een medespeler te passen. Manys rent richting de bal. Buchla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchla krijgt een gele kaart. Manys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sroczyński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leca komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński speelt de bal door. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho schiet op doel. Adamowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Castro met de inworp. Buchla speelt de bal door. Daar is Brazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brazzini haalt uit met een fantastische trap. Pajčin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Religion - CSKA Yambol 3:4

88e minuut.
Manys passt de bal in één keer door. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft de bal voor. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. Adamowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Religion - CSKA Yambol 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Religion 53%, CSKA Yambol 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Religion - CSKA Yambol 4:4