Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol Bad Religion
5-2-3new Tactiek 5-3-1-1
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
57 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Bosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lewalski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cοllymore verovert de bal door een tackle van achteren. Cοllymore geeft de bal voor. Dražil rent richting de bal. Del Bosco onderschept slim de pass. Del Bosco schiet op doel. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cοllymore verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Adamowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puronaho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bad Religion 0:1

16e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ościak zal de hoekschop nemen. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak geeft de bal voor. Puronaho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bad Religion 0:2

18e minuut.
Buchla probeert naar een medespeler te passen. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Greuceanu geeft een lange en hoge pass. Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal zonder na te denken. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Adamowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Marchewka is nu in balbezit. Puronaho is nu in balbezit. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel. Adamowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ościak geeft de bal voor. Puronaho probeert de bal aan de voet te houden. Marchewka rent richting de bal. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Guilbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

29e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka passt de bal in één keer door. Puronaho is nu in balbezit. Marchewka rent richting de bal. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Adamowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Marchewka passt de bal met de wreef. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho passt de bal met de wreef. Marchewka rent richting de bal. Marchewka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dražil onderschept slim de pass. Dražil geeft een hoge lob. Ościak kopt de bal weg. Puronaho rent richting de bal. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Colméia rent richting de bal. Colméia passt de bal met de wreef. Moss probeert naar een medespeler te passen. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 63%, Bad Religion 37%.
CSKA Yambol - Bad Religion 0:2

46e minuut.
Butryn komt het veld opgelopen. Aizenştadt komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pucci is nu in balbezit. Pucci met een sublieme pass. Del Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Del Bosco schiet op doel. Pajčin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bad Religion 1:2

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madureira komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. Inworp. Greuceanu met een snelle inworp. Moss geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hubert rent richting de bal. Hubert passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca haalt uit met een fantastische trap. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Moss geeft een lange en hoge pass. Butryn heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Adamowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bad Religion 1:3

81e minuut.
Colméia heeft problemen om de bal te vangen. Hubert onderschept slim de pass. Hubert geeft de bal voor. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Greuceanu geeft een hoge lob. Leca heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Leca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Leca kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 45%, Bad Religion 55%.
CSKA Yambol - Bad Religion 1:3