Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna CabaretVoltaire
Miccio noob Tactiek 4 - 3 - 3 Full
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Ferrini met een sublieme pass. Charisteas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charisteas passt de bal met de wreef. Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Milewski is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović passt de bal zonder na te denken. Melchiori rent richting de bal. Melchiori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lê Đức geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrini met de inworp. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović passt de bal zonder na te denken. Alm rent richting de bal. Alm geeft de bal voor. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ferrini onderschept slim de pass. Ferrini passt de bal zonder na te denken. Ciechański rent richting de bal. Ciechański haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - CabaretVoltaire 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 55%, CabaretVoltaire 45%.
F.C Reginna - CabaretVoltaire 0:1

52e minuut.
Vitezović is nu in balbezit. Vitezović passt de bal in één keer door. Alm is nu in balbezit. Alm geeft de bal voor. Spadone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Reginna - CabaretVoltaire 1:1

53e minuut.
Teker onderschept slim de pass. Ferrini is nu in balbezit. Ferrini geeft een hoge lob. Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ţigănaş onderschept slim de pass. Charisteas is nu in balbezit. Milewski is nu in balbezit. Milewski schiet op doel. Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - CabaretVoltaire 1:2

90e minuut.
Alm rent richting de bal. Alm geeft de bal voor. Spadone is nu in balbezit. Spadone schiet op doel. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Spadone is nu in balbezit. Spadone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Reginna - CabaretVoltaire 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 50%, CabaretVoltaire 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Reginna - CabaretVoltaire 2:2