Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United *_ANTARES_*
523+++ Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Acerra is nu in balbezit. Acerra passt de bal met de wreef. Romeiro rent richting de bal. Romeiro haalt uit met een fantastische trap. Nádor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Marecos verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gyurcsány neemt de hoekschop. O`Neill krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - *_ANTARES_* 0:1

19e minuut.
Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Molina ... Strafschop! Bardoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bardoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rizzo United - *_ANTARES_* 1:1

25e minuut.
Guldea met de inworp. Oasenegre speelt de bal door. Budicin geeft de bal voor. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen. Trudnos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - *_ANTARES_* 2:1

27e minuut.
Acerra geeft een hoge lob. Budicin speelt de bal door. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Trudnos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - *_ANTARES_* 3:1

31e minuut.
Daar is Spiridione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romańczuk is nu in balbezit. Spiridione schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Spiridione moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spiridione schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Tasasız raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carandente Perreca komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Dykman geeft de bal voor. Alejo is nu in balbezit. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Molina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budicin met een snelle inworp. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 42%, *_ANTARES_* 58%.
Rizzo United - *_ANTARES_* 3:1

46e minuut.
Numankadi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cescato rent richting de bal. Cescato geeft een lange en hoge pass. Daar is Marecos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill onderschept slim de pass. O`Neill draait met de bal, schiet en ... Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Budicin rent richting de bal. Bardoni is nu in balbezit. Molina begaat een overtreding. Bardoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oasenegre komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Budicin kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - *_ANTARES_* 4:1

60e minuut.
Cescato is nu in balbezit. Cescato geeft een hoge lob. Gabunia kopt de bal weg. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Guldea rent richting de bal. Guldea passt de bal zonder na te denken. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi schiet op doel. Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - *_ANTARES_* 5:1

71e minuut.
Oasenegre geeft een hoge lob. Inworp. Carandente Perreca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Acerra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabunia. Gabunia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Numankadi kopt de bal weg. Alejo is nu in balbezit. Alejo passt de bal in één keer door. Bardoni rent richting de bal. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina passt de bal in één keer door. Acerra is nu in balbezit. Acerra geeft een lange en hoge pass. Romeiro rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Scattaglia met een sublieme pass. Romeiro heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oasenegre. Oasenegre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 46%, *_ANTARES_* 54%.
Rizzo United - *_ANTARES_* 5:1