Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire Bad Religion
4 - 3 - 3 Full Tactiek 4-4-2 doppia
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
56.6 gemiddelde waardering 65
good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Marchewka controleert de bal met de borst. Puronaho rent richting de bal. Kubicki rent richting de bal. Puronaho verovert de bal door een tackle van achteren. Puronaho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchewka rent richting de bal. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:1

8e minuut.
Teker speelt de bal door. Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Colméia zijn tegenspeler op de grond. Colméia krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Anderson met een snelle inworp. Manys met een sublieme pass. Ościak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puronaho de bal. Puronaho draait met de bal, schiet en ... Dahms bokst de bal weg. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Desrousseaux speelt de bal door. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys passt de bal zonder na te denken. Heidrich geeft een lange en hoge pass. Puronaho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Moss heeft problemen om de bal te vangen. Kubicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moss. Moss krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ościak geeft een lange en hoge pass. Puronaho kopt de bal weg. Svátek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka onderschept slim de pass. Marchewka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Moss met een sublieme pass. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:2

33e minuut.
Desrousseaux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ościak met de inworp. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:3

39e minuut.
Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft de bal voor. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:4

44e minuut.
Teker kopt de bal weg. Colméia is nu in balbezit. Ciechański begaat een overtreding. Ciechański krijgt een gele kaart. Colméia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Colméia kan niet meer verder spelen. Dražil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 69%, Bad Religion 31%.
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:4

57e minuut.
Puronaho onderschept slim de pass. Puronaho passt de bal zonder na te denken. Heidrich is nu in balbezit. Heidrich geeft een hoge lob. Marchewka krijgt zijn hoofd ertegen. Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Terze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys onderschept slim de pass. Manys geeft een lange en hoge pass. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Desrousseaux speelt de bal door. Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal zonder na te denken. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Desrousseaux onderschept slim de pass. Desrousseaux geeft de bal voor. Inworp. Ościak met een snelle inworp. Moss geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Manys met de inworp. Heidrich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terze. Heidrich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Marchewka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sroczyński komt het veld opgelopen. Duru komt het veld opgelopen. Niedermayer komt het veld opgelopen. Saelens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Charisteas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Desrousseaux probeert naar een medespeler te passen. Gerbi is nu in balbezit. Gerbi passt de bal zonder na te denken. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Svátek is nu in balbezit. Svátek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ościak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moss geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:5

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desrousseaux met de inworp. Ościak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puronaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 61%, Bad Religion 39%.
CabaretVoltaire - Bad Religion 0:5